tisdag, september 22, 2009

Det våras för min stickning?

Har lyckats ta mig till Hurtigs två tisdagar på rad! Tack Boel och Matilda för sällskapet! Inga bilder tyvärr. Det var jättedumt att jag inte kom mej för att fotografera det vackra garn som Boel hade handlat hos Maria. Två härvor fantastiskt mohairgarn i svart och kornblått till dottern som skulle göra Nina Sagulins härliga tubhalsduk ur Sticka accessoarer och dessutom ett vackert tyskt garn som jag tror hette Zauberball och kommer härifrån. Boel stickade på ett par sockor till dottern pojkvän.

Matilda har jag inte sett sen i våras. Hon hade just nu ingen stickning som lämpade sig som kaféstickning. Därför blev det korstygn istället. En söt liten julduk med tomtar och granar. Jag blir mobbad numera när det knappt händer något med mina stickningar. Har lovat Boel att inte visa upp mina handledsvärmare modell Rosen fler gånger (i ofärdigt skick).

2 kommentarer:

Marie sa...

Så illa som mobbning kan det väl ändå inte vara ;-). Du är ju nära slutet på muddarna. Jag verkar inte heller komma till avslut på någonting just nu, hoppas på helgen.

Susilull sa...

Tack för tipset om symaskin.
Skall spana lite märken på Syfestivalen tror jag.

Ha det gott!