söndag, december 27, 2009

Ofrivillig bloggpaus

Nu kan jag inte ta några bilder och inte ringa, sms:a heller för den delen. Sen igår kväll har min mobil Sony Ericsson Cyber-shot allvarliga problem. Den har fastnat i läge "Söker". Jättetrist. Det positiva är att jag då kan uppgradera mig till en ännu bättre kameramobil, men det tar lite tid att bestämma sig och ordna det hela.

Därför kommer det kanske att bli lite tyst på bloggen ett tag. Tycket att det krävs bilder för att det ska bli intressant. Kan förstås be någon annan att plåta det som jag skulle vilja visa. Vi får se. Känns i alla fall mest irriterande just nu. Har blivit så beroende av mobilen.

5 kommentarer:

toveb sa...

Vilken Cybershot har du? Jag fick lämna in min C905 för lagning. Det kajkade ihop helt. Provade en Aino under tiden, men den var så otroligt trög och tog inte alls bra bilder.

Gunilla sa...

Tror att den heter K810i. Nu är den ju död så jag kan inte "gå in och kolla". Tack för ditt råd. Ska ta med mig Miriam till Teliabutiken i nästa vecka och välja mig en ny. Det som är viktigt är att kameran är bra och att sen vill jag ha ett "vanligt tangentbord" så att det ska bli enklare att skriva sms.

Linda sa...

Hoppas du får ordning på mobilandet. Så trist när sånt inte funkar!!! Jag önskar dig oavsett ett Gott slut och ett Gott nytt år. Kram Linda

Gunilla sa...

Tack så mycket kära Linda!
Gott slut och ett Gott nytt år till dig och de dina också!
Kram
Gunilla

Gunilla sa...

Det är en K850i.