tisdag, augusti 04, 2009

No more wooden needles

Jag borde ha lärt mig. Det har ju hänt förut. Nu gick mina nyligen inköpta KnitPro 80 cm 2,5 mm av på två ställen. Metall för mig i fortsättningen! Men innan stickorna gick av hade jag en jättetrevlig kväll på Hurtigs tillsammans med Carin A och Katarina.

5 kommentarer:

Marie sa...

Attans vilken otur! De är känsliga de där stickorna, har aldrig haft av någon men däremot haft flisor i någon och det har bara varit att slänga den.

Susilull sa...

Det var ju tur att du haft en trevlig kväll innan stickorna "rök". Jag kör bara Addis rundstickor i metall, tycker dom är kanon! Sen har jag några strumpstickor i bambu, vissa har varit bra andra har flisat sig.

Gunilla sa...

ja jag ska hålla mig till Addis i fortsättningen :-)

Boel sa...

Trist att det känns så trögt med stickningen för dig, men trasiga stickor är inte direkt inspirerande. Jag hoppas att det vänder när det blir svalare ute så vi kan träffas och sticka under hösten. Jag ska försöka hinna titta förbi nästa vecka, får väl komma med lite hejarrop. Själv skulle jag just nu kunna sticka i princip dygnet runt, jag har snarare abstinens för att jag inte hinner sticka så mycket som jag som minst vill.

Kram
Boel

Gunilla sa...

Tack Boel! Det värmde :-)
Vore jättkul om du kunde komma förbi.