 Jag gillar koreansk mat och särskilt kimchi därför beställde jag det som tillbehör till mina dumplings när jag lunchde i Kungsan igår. Det är den trevliga matfestivalen "Smaka på Stockholm" som pågår i några dagar. Jag blev mycket besviken när de kallade en tråkig vitkålssallad - visserligen lite marinerad och med lite chilipulver på - för kimchi. Men jag njöt ändå av att sitta i fina Kungsan i solen och äta dumplings och de smakade i alla fall som de skulle.
Jag gillar koreansk mat och särskilt kimchi därför beställde jag det som tillbehör till mina dumplings när jag lunchde i Kungsan igår. Det är den trevliga matfestivalen "Smaka på Stockholm" som pågår i några dagar. Jag blev mycket besviken när de kallade en tråkig vitkålssallad - visserligen lite marinerad och med lite chilipulver på - för kimchi. Men jag njöt ändå av att sitta i fina Kungsan i solen och äta dumplings och de smakade i alla fall som de skulle. Välkommen till min nätdagbok! Det började 2007 som en stickblogg. Nästan alla mina stickkompisar hade en blogg där de berättade om sin hobby. Jag bloggar för att dokumentera och dela med mig och av saker jag upplever med familj, vänner, stickkompisar och chefssekreterarnätverket. Ämnen: Stockholm, stickning, båtliv, balkongodling, bakning, matlagning, resor, hotell och konferensanläggningar.
torsdag, juni 02, 2011
Detta är inte kimchi!
 Jag gillar koreansk mat och särskilt kimchi därför beställde jag det som tillbehör till mina dumplings när jag lunchde i Kungsan igår. Det är den trevliga matfestivalen "Smaka på Stockholm" som pågår i några dagar. Jag blev mycket besviken när de kallade en tråkig vitkålssallad - visserligen lite marinerad och med lite chilipulver på - för kimchi. Men jag njöt ändå av att sitta i fina Kungsan i solen och äta dumplings och de smakade i alla fall som de skulle.
Jag gillar koreansk mat och särskilt kimchi därför beställde jag det som tillbehör till mina dumplings när jag lunchde i Kungsan igår. Det är den trevliga matfestivalen "Smaka på Stockholm" som pågår i några dagar. Jag blev mycket besviken när de kallade en tråkig vitkålssallad - visserligen lite marinerad och med lite chilipulver på - för kimchi. Men jag njöt ändå av att sitta i fina Kungsan i solen och äta dumplings och de smakade i alla fall som de skulle. 
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)

 
 

Inga kommentarer:
Skicka en kommentar