söndag, april 24, 2011

Påsktårta

Nu är påsktårtan klar. Synd att vi inte tänkt på att bjuda några gäster. Idag har vi fixat mer med båten och annars bara haft en skön ledig idag. Receptet till "Saras Påsktårta" kommer från CoopKonsum. 

5 kommentarer:

Boel sa...

Fin tårta! Jag fick tyvärr lägga påskens stickträff åt sidan. det dök oväntat upp släktingar från Skåne - hoppas att vi kan ta det en annan helg!

Gunilla sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Gunilla sa...

Tack Boel, Den var mycket god också - fast väldigt mäktig. Det hade varit perfekt att ha fått besök av en massa hungriga stickkompisar.
Ja jag hoppas vi kan ses snart. Vore också kul att få bjuda in dig till mig nån gång. Jag har tänkt gå till Nordiska museets stickcafé den 4 maj. Det var Johanne Ländin som tipsade om det. Annars ses vi den 24 för Vårruset eller hur?

Boel sa...

Det vore trevligt att bli hembjuden till dig vid tillfälle! 4 maj håller jag kurs hela dagen och är nog lite mör på kvällen. Till Vårruset ses vi definitivt (fast jag lär inte springa så mycket).
Trevlig helg!

Gunilla sa...

Då ser vi till att boka in det! Visst är det kul att hålla kurs. Men säkert tröttande också. Jag gillar att resa och träffa nya människor. Trevlig Valborg till dig och familjen också!
Kram
Gunilla