tisdag, april 12, 2011

Påskmarsipan

Jag äter inte marsipan, men det finns det andra i mitt hushåll som gör. Kunde inte motstå dessa fulsnygga figurer. Tänkte det var bäst att snabbt föreviga dem för de kommer inte att "leva" så länge till.

3 kommentarer:

Stella sa...

Åh önskar att jag hade en Gunilla här som kunde baka godis till påsk. Jättefina ser det ut! Tack för att du kommenterar på min blogg, jag ska bli bättre på att kommentera på din! Ha det så bra och hälsa alla. Puss o kram

Johanne sa...

Det var kul att ses igår!

Du kanske har styrelsemöten på onsdagar, annars kan jag tipsa om att det brukar vara jättetrevligt på Nordiska museets stickcafé. Det är alltid den första onsdagen i månaden. Jag brukar försöka gå dit varje gång. Nu är det sista gången innan sommaren den 4 maj.

Hälsningar Johanne

Gunilla sa...

Tack Stella för din kommentar! Jag kommer gärna över och fixar påskgodsaker till er ;). Fast det vet ju jag att du är duktig på själv också. Pussar och kramar från oss också

Till Johanne, Ja, verkligen jättekul att se och få prata en stund.
Tack så mycket för det tipset. Ska skriva in den 4e i min kalender. Tror faktiskt att det skulle fungera. Hoppas vi ses då! Och lycka till med att få igång din blogg igen!
Kram
Gunilla