fredag, mars 18, 2011

Mys i Mirres studentlya

TV:n ska sitta på väggen, men eftersom det är en gipsvägg
funderar de ännu på hur de ska lösa det.
Jag åkte till Lund för jobbets räkning redan i onsdags kväll och höll två kurser under torsdagen. På kvällen blev det en god middag och två avsnitt av Solsidan (som de missat) tillsammans med min älskade dotter Miriam och hennes gulliga pojkvän Jesper. Jag tog ut en semesterdag idag fredag och har därför haft en lugn dag ensam hemma i hennes fina lya medan de har varit på sina respektive föreläsningar. Jesper läser nu kinesiska eftersom hans studier förläggs till Kina nästa termin. Steg upp tidigt för att fixa nybakade baguetter till frukost och nu är det semlor på gång. Härligt att få pyssla om sin stora flicka lite grann. Har också varit ute och handlat. Naturligtvis har jag tagit med en stickning. Det är min rosa vårkofta som snart ska bli klar. Åker tåg hem på söndag kväll och då blir det mycket sticktid.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken pytteliten men söt lägenhet de har! Kul att få se!
Tant Åsa i sitt stoooora hus

Gunilla sa...

Ja den är bara 22 kvm, men jag tycker också att hon ordnat det mycket fint och när hon sen får upp TVn på en hylla blir det riktigt bra. Köket är verkligen pyttelitet, men jag har ju lyckats baka både baguetter och semlor och fixat köttbullar med potatismos så det fungerar i alla fall.

Gunilla sa...

Jo jag tänkte bara, för säkerhets skull, förklara att Jesper har ett stort rum i en lägenhet som han delar med några andra studenter inne i city. Så om de vill ha det lite större kan de vara hos honom.