lördag, mars 03, 2012

Något att se fram emot

Det är så tomt och tyst hemma när barnen flyttat ut. Därför blev jag så glad när jag fick ett mejl igår från en gammal vän, Jonathan, (han med skägg och i folkdräkt på bilden till vänster) frågade om han kunde få komma och bo ett par nätter hos oss i början av maj. Han kommer den 9 maj. Eventuellt kommer också hans fru Ylva. Fotot längst upp till vänster är från deras bröllop för 32 år sedan. De andra bilderna är från ett annat bröllop (Ann och Martins). Ylva är i Göteborg nu för att doktorera i sociologi och Jonathan bor kvar på gården i Västervik utanför Ekenäs i Södra Finland. Han ska måla och sjösätta deras "nya" (från 1969) Vindö 30 segelbåt, som ligger i Tyresö. Sjösättningen är den 12 maj. Vi kommer också att få träffa hans äldsta bror Elliott med flickvän Sharon från Minnesota som kommer den 17 maj för att hänga med på seglatsen mot Finland den 18 maj. Såå spännande och kul!

3 kommentarer:

PERNILLA sa...

Ja vad ska man göra med sina tomma rum. Ett år till på gymnasiet sedan vet man ju inte vart barnen tar vägen.

Gunilla sa...

Åsa och Jerker hyr ut sina lediga rum. De har haft en tjej från Berlin och nu bor där en tjej från Italien och en ny tyska kommer om en månad. Men vi är tveksamma till det. Åsa och Jerker kan ju ha lite privatliv också eftersom de kan hålla till i källarplanet.

Anonym sa...

Ja men så har vi hela fyra tomma rum så det känns bra om åtminstone två av dem används. Det är väldigt kul med dessa utländska studenter som är jättetrevliga och vi känner oss som ambassadörer för Sverige! :o) två flugor i en smäll!
Åsa