tisdag, oktober 14, 2008

Äntligen!

Tyvärr blev det inga bilder :-(. Antagligen nåt glapp i kameran. Hade velat visa bilder på mina kära stickkompisar Carin och Katarina. Det var länge sen jag var på Hurtigs sist. Ikväll var det förutom de jag nyss nämnt Alison och en ny tjej - Fanny - som är nyinflyttad till stan från Nässjö. Fanny virkar men vill gärna lära sig att sticka. Välkommen i gänget Fanny! Stora saker har hänt sen jag träffade dem sist. Katarina gifte sig i helgen! Och Carin började på ett nytt jobb i måndags.

Carin stickade på ett par vantar i gotländskt mönster som hon börjat på under helgens kurs på HV - Stickresan. Jättesynd att bilden jag tog på dem inte "fastnade". Katarina stickade på sin fantastiskt vackra Aston jumper. Alison på en brun och grön "Easy jumper". Hon försöker lära sig att sticka efter mönster. Och jag fortsatte på min mössa och på Isans vantar.

2 kommentarer:

toveb sa...

Jag ska försöka komma förbi nästa vecka! :-)

http://gunillasstickblogg.blogspot.com/ sa...

Åh så spännande och trevligt! Jag håller tummarna för att det fungerar. Är i Uppsala med jobbet den dagen och åker tillbaka kl 17 så jag är där kl 18. Hoppas det inte är för sent för er.