lördag, september 20, 2008

Lördagsstickning på Marias GarnÄnnu ett mysigt stickcafé i den supertrevliga garnaffären på Söder, Marias garn. Teresa från tidningen Tara besökte oss för att hon ville ta bilder på stickgalningar till en artikel om de som kallar sig Stockholms graffitistickare och bl a dekorerar lyktstolpar med färgglada stickningar. Några av oss låtsades höra till den gruppen och ställde upp på lite crazy fotografering. Vad gör man inte för konsten?!
Särskilt roligt var det att träffa Carin och Pia. Pia hade med sig sin dotter som snart ska få ett eget barn. Carin hade på sig sin fina bruna tröja (Gathered Pullover) och icarussjal. Hon skriver mer om dem på Ravelry (där hon kallar sig stickgalningen). Matilda kom tyvärr precis när vi skulle gå och Anna kom bara in och handlade lite.
Sen följde jag med Bea till frisören. Hon har nu en mycket klädsam 20-talsfrisyr. Page tror jag det kallas. Lite uppklippt i nacken. Jättesnyggt. Det som var betydligt mindre kul idag var att jag var tvungen att lämna in cykeln för däck- och slangbyte. Den kan hämtas först på tisdag kväll. Snyft.

2 kommentarer:

Marias garnhändelser sa...

Hur SKALL du klara dej utan cykel...vilken fasa!

Gunilla sa...

Tack för att du förstår mig ;-)