lördag, februari 18, 2012

Syfestivalen

Besöker alltid Ateljé Huskrokens monter på Syfestivalen. Denna kjol har jag mönstret till sedan tidigare. Skulle gärna vilja ha en sådan. Finns nu noterad på min att göra lista. Även denna fina nätkasse. Besökte förstås också Nystas monter och hälsade på Nina. Där hittade jag ett mönsterhäfte med en modell jag ville göra, men garnet var tyvärr inte möjligt att få tag på längre. Hon hade bara två härvor kvar. Träffade många stickkompisar förstås: Matilda, Maria, Carin, Karin L, Marika och Britt-Mari.

Jag har funderat på att börja träna yoga. Men jag måste först hitta rätt typ. Tydligen har Friskis ganska bra variant som inte innehåller alltför skumma meditationsmoment. Detta är yoga-sockor upplyste min kära stickkompis Boel mig om. Jag träffade henne och hennes dotter i Huskrokens monter. Lite avundsjuk på att hennes dotter är stickintresserad.


En kul idé att sticka in elkablar. Jag stannade inte och prövade utan stod bara och tittade på en stund.
Har varit på mitt första årsmöte i föreningen Sticka. Har varit medlem i flera år, men jag har inte brytt mig om att gå på någon föreningsstämma. I år bestämde jag mig för att göra det. Dels av nyfikenhet, dels för att det innebar gratis inträde till Syfestivalen.  Jag hade bestämt mig för att inte köpa något, men vi fick en liten goodiebag vid stämman - om man fyllde i en enkät. Så smart av Sticka! Och vilket trevligt innehåll! Jag trodde att Rauma var ett finskt garnmärke. Har aldrig stickat något i det garnet. Ska bli kul att testa i dessa mysterievantar! 

3 kommentarer:

Metta sa...

Hur kunde vi missa varandra? Visserligen var vi många på Stickas årsmöte (103 + styrelsen) och jag försökte titta efter bekanta ansikten. Trevligt var det i alla fall och godispåsen var inte helt fel. Ska bli spännande att sticka mysterievanten.
Ha en bra fortsättning på söndagen!

Gunilla sa...

Ja det var konstigt! Jag tittade också efter dig, men det var verkligen mycket folk och särskilt på stämman. Jag smög iväg i pausen.
En skön söndagseftermiddag önskar jag dock också!Jag har min äldsta dotter på besök så det är extra trevligt!

Susilull sa...

Kul att gå på symässa, men det får inte vara fööör mycket folk. Jag satsar på mässan när den kommer till Borås i höst.

Har tränat Kundalini-yoga, som jag tyckte var ganska ok, inte så mycket konstiga rörelser. Men lite svårt att hålla sig för skratt varje gång vi skulle "eld-andas". Har ingen erfarenhet av andra yoga-varianter. Men däremot QiGong, som jag tyckte bättre om än yoga.

Hoppas du hittar en yoga som passar dig!