torsdag, december 04, 2008

Klavérinstitutets julkonsert

Ikväll var jag på Julkonsert i Immanuelskyrkan. Isabelle spelade (tillsammans med Jenny, Inez och Linnéa) På skidor, en tysk melodi med text av Lennart Hellsing. Hennes storebror Ivar spelade (tillsammans med Yi och Auna) När juldagsmorgon glimmar också det en tysk folkmelodi, (arr. Lena Lidström). Detta var andra gången jag fick njuta av en fantastiskt trevlig elevkonsert i den kyrkan och med dessa duktiga elever och lärare. Jag är så stolt över "min" lilla, stora, duktiga Isabelle. Efteråt serverades lussefika. Vi hade en livlig pratstund efteråt när Isan bl a berättade om spöktunneln som niorna fixat på Franska skolans dag i lördags. Förutom hennes mamma och pappa var farmor Eva också med. Perfekt avslutning på ännu en termin med pianoövningar på torsdagseftermiddagar. Men jag får träffa Isan igen på Söndag då vi ska på förhandsvisning av Disneyfilmen Bolt :-)!

3 kommentarer:

Kastanjen sa...

Visst var Bolt bra! Den fungerade både för barn och vuxna.

Du har en award hos mig. Gör som du vill med den - skicka vidare eller inte. Vissa bloggawards har likheter med kedjebrev...

Gunilla sa...

Jag tror att jag bara tar emot den med stor förtjusning. Jag klarar inte av "kedjebrev". Och sen när jag känner för det ger jag den vidare till någon bloggare jag blir särskilt förgjust i.

Gunilla sa...

Glömde svara på din fråga. Ja, jag tyckte också mycket om filmen Bolt. Jättegullig och rolig film.