tisdag, maj 05, 2009

Ny sjal

Nu ska jag strax sätta igång med en ny sjal. Denna gång i cerisefärgat Malabrigo lace 100% Baby Merino wool som jag köpte hos Maria idag. Köpte också två påsar pärlor. Det blir första gången jag stickar in pärlor i en sjal. Har tidigare gjort ett par pärlmuddar, men det var en annan teknik. Det ska bli Aeolian som flera av mina stickkompisar redan gjort. Jag tyckte först inte att den var så snygg, men sen såg jag Lindas och blev såld.

4 kommentarer:

Marie sa...

Den sjalen har jag varit på väg att börja med, men hade för lite pärlor så jag la ner. Ska dock sticka den vid ett senare tillfälle. Nu stickar jag en annan sjal i Malabrigo lace, det är helt underbart att sticka med. Ska bli spännande att se din sjal när den blir klar och det blir den väl snart(du är ju så himla snabb).

Gunilla sa...

Jag trodde att du redan kommit långt på din. Tror dock inte att det går så fort för mig denna gång eftersom det finns så mycket annat som måste göras nu på våren.

Kite Designer sa...

Oj, vilken fin färg! Lycka till med sjalen! B

Boel sa...

Spännande projekt! Jag är också lite sugen att testa att sticka en sjal med pärlor men det får kanske bli till semestern.

Trevlig helg!
Kram
Boel