torsdag, januari 06, 2011

Varning för Minerva


Maude smakar på "snigelbröd".
 
Titte


Anders beställde in sniglar - Escargots de la Maison
- till förrätt.
Måste skriva lite om restaurangbesöket på Minerva igår kväll. Ni som inte har koll på vad namnet kommer ifrån kan läsa mer här. Blev nöjd med huvudrätten:  Coeur de Filet Provencale (Hjärtat av fileten på en bädd av råstekt potatis med vitlök), men efterrätten, D'Orange Grand Marnier (Likörmarinerad apelsin med vaniljglass), hade jag väntat mig mer av. Kände absolut ingen smak av Grand Marnier. Titte, som beställde Coquille St. Jacques (Gäddfärsinbakade pilgrimsmusslor med vitvinssås och hummersås), hittade bara en halv pilgrimsmussla på sin tallrik. Servicen var den sämsta jag upplevt på länge. Vi fick vänta jättelänge på maten. Förklaringen var nog att personalen var ordentligt underdimensionerad. Restaurangen var helt fullsatt och det fanns bara två personer som skulle serva alla. Men sällskapet var det bästa. Vi hade jättetrevligt med mycket flams och skratt, men också lite allvar.

Inga kommentarer: